Vanaf 3 mei tot 6 juni wordt grote verkeershinder verwacht aan het kruispunt Snelwegstraat en Bell-Telephonelaan in Geel.

In het kader van de voorbereidende werken van de aanleg van de Kempense Noord-Zuidverbinding is Eandis in opdracht van distributienetbeheerder Iveka half april gestart met werken aan de nutsvoorzieningen op de grens van Geel in Westerlo.

Vanaf 3 mei tot 6 juni wordt ook gewerkt aan de Snelwegstraat, Bell-Telephonelaan, Hotelstraat, Molenbergstraat, Liesdonk en Leukaard.

De werken in de Bell-Telephonelaan gaan het verkeer zwaar hinderen. Tijdens deze werken geldt eenrichtingsverkeer in de Bell-Telephonelaan. Je kan de straat dan enkel in via de Snelwegstraat.

Fietsers kunnen nog wel in beide richtingen fietsen.

Het uitgaande verkeer moet de omleiding volgen. Deze omleiding kan niet verlopen via Liessel omdat de werken aan de brug nog niet voltooid zijn.
Het vrachtverkeer zal bij het verlaten van de bedrijven naar Geel-Oost geleid worden. Het gewone autoverkeer heeft de keuze om ter hoogte van het rondpunt Koning Albertstraat richting Geel of Westerlo te rijden.